A A
RSS

Tratamente hemoroizi la alegerea ta

2011/04/18

Hemoroizi

Tratamente hemoroizi diverse sunt recomandate in fiecare zi de catre specialisti, dar ceea ce nu este cunoscut este faptul ca acestia ignora in cele mai multe cazuri recomandarea de tratamente hemoroizi naturale.
Cate tipuri de tratamente hemoroizi exista?
Exista foarte multe tipuri de tratamente hemoroizi, de la remedii homeopate, la interventii chirurgicale. Din pacate, majoritatea specialistilor recomanda doar interventiile chirurgicale pacientilor lor, dar exista si unele exceptii, unii proctologi care le ofera pacientilor informatii cu privire la tratamente hemoroizi pe baza de plante sau de remedii naturale. Nu toate aceste tratamente hemoroizi se potrivesc celor afectati, dar daca luam in calcul numarul foarte mare de variante, putem concluziona ca o mare parte din acestia se poate trata cu usurinta.
Care sunt cele mai folosite tratamente hemoroizi?
Desi exista o lista completa de tratamente hemoroizi mai mult sau mai putin complicate din care cei afectati pot alege, numai cateva tipuri de tratamente hemoroizi sunt folosite de majoritatea celor in cauza, din cauza popularitatii acestora. Astfel, medicamentele specializate, cremele pentru hemoroizi, precum si servetelele speciale si unguentele create pentru aceasta afectiune se bucura de o folosinta intensa in randul persoanelor afectate de hemoroizi.
O alta metoda care este folosita foarte des in aceste tratamente hemoroizi, si care adesea este combinata cu administrarea medicamentelor, este schimbarea dietei si a modului de viata in vederea echilibrarii digestiei, a metabolismului si a obtinerii unei conditii fizice optime care sa ajute in combaterea hemoroizilor.
Tratamente hemoroizi aparte
In afara acestor tratamente hemoroizi folosite de absolut toata lumea, exista si unele tratamente hemoroizi care nu sunt cunoscute publicului larg. Aceste tratamente hemoroizi folosesc anumite extracte din plante si anumite substante care au efecte benefice asupra hemoroizilor, ajutand la scaderea inflamatiilor, la diminuarea durerilor si la accelerarea procesului complet de vindecare. Printre aceste extracte se numara uleiurile obtinute din aloe vera, castane salbatice, uleiurile vegetale si minerale, extractele de tataneasa si ghimpe, doua plante rare cu efecte extraordinare asupra hemoroizilor si multe altele. Acestea sunt preparate dupa anumite retete si se aplica pe zonele afectate, efectele lor observandu-se dupa numai cateva zile. In afara lor, se mai foloseste gelul de hidroxid de aluminiu si lanolina, doua substante care actioneaza precum calmantele, inlaturand durerile si iritatiile cauzate de hemoroizi.

Etichetat cu: , , , ,

Intrari recente

Facebook

Adauga-ne pe Facebook si beneficiaza de promotii si discounturi: