A A
RSS

Tratamente hemoroizi naturale pe baza de plante

2011/06/09

Hemoroizi

Tratamente hemoroizi de tip natural, care folosesc anumite extracte de plante si anumite leacuri babesti sunt folosite in zilele noastre si la sfaturile specialistilor care le-au recunoscut efectele pozitive.

Sunt diversele tratamente hemoroizi o corvoada?

Tratarea hemoroizilor poate fi o activitate foarte stresanta si iti poate distruge viata incet incet daca nu ai grija de acest aspect. Totusi, vestea ca exista numeroase tratamente hemoroizi care dau roade iti poate schimba perceptia asupra acestei afectiuni si iti poate da o noua idee asupra tratarii hemoroizilor. Hemoroizii devin foarte neplacuti in momemntul in care devin foarte inflamati si provoaca dureri, mancarimi si sangerari. Aceste simptome pot devasta psihicul unei persoane mai sensibile, deoarece ele pot afecta foarte mult imaginea de sine a acesteia.

Daca faci parte in acele persoane, probabil ca astepti ca acest articol sa-ti ofere posibilitatea vindecarii definitive. Ei bine, ai nimerit locul perfect, deoarece in continuare vei afla cateva tratamente hemoroizi perfecte pentur tine care te vor ajuta sa-ti recapeti sanatatea si increderea in tine.

Tratamente naturale pentru hemoroizi

Printre primele astfel de tratamente hemoroizi se numara cel bazat pe folosirea grausorului ca si planta medicinala. Grausorul are un efect foarte bun asupra hemoroizilor, conform numeroaselor persoane care l-au folosit, avand un efect tonifiant asupra vaselor de sange inflamate si ajutand in acelasi timp la oprirea sangerarilor. Grausorul poate fi aplicat sub forma de unguent pe zonele afectate, sau poate fi administrat pe cale bucala, ambele modalitati prezentand aceleasi efecte pozitive.

Semintele de struguri sunt folosite si ele in numeroase tratamente hemoroizi. Consumarea de struguri si de seminte de struguri in principal este recomandata de catre specialisti datorita unor substante benefice continute de acestea, si anume proantocianine si antocianine. Aceste substante ajuta la inlaturarea durerilor si la scaderea inflamatiilor hemoroizilor.

O alta planta folosita des in anumite tratamente hemoroizi este ghimpele, o planta rara ale carei fructe seamana cu ciresele. Aceasta planta contine diverse substante cu un rol benefic asupra peretilor vasellor de sange, si este foarte des folosita in tratarea hemoroizilor cat si a varicelor, asemanarea dintre aceste afectiuni fiind una foarte mare.

Ultima, dar nu cea din urma, planta folosita in aceste tratamente hemoroizi este faimoasa Aloe Vera. Aceasta are ca rol calmarea zonelor afectate, tratarea iritatiilor si a mancarimilor si inlaturaea durerilor cauzate de hemoroizi. Desi este folosita in aproape toate remediile naturale destinate tratarii bolilor de piele sau bolilor vasculare, Aloe Vera are un efect pozitiv asupra hemoroizilor, efect recunoscut chiar si de cei mai mari proctologi ai lumii.

Etichetat cu: , , , ,

Intrari recente

Facebook

Adauga-ne pe Facebook si beneficiaza de promotii si discounturi: