A A
RSS

Tratament hemoroizi – o actiune absolut necesara

2011/05/19

Hemoroizi

Tratamentul pentru hemoroizi este absolut necesar, incat aceasta afectiune este potential periculoasa, desi este descrisa de multe persoane ca fiind una inofensiva.
Hemoroizii sunt o afectiune foarte comuna si foarte raspandita in randul persoanelor de sex feminin si masculin cu varste ce depasesc 45 de ani, si nu numai. Femeile insarcinate pot fi afectate de hemoroizi, iar in ultimii ani au fost inregistrate destul de multe cazuri de hemoroizi si in cazul copiilor cu varste de pana in 10 ani. Cazurile acestea infantile sunt datorate in mare parte ereditatii, factorului genetic, asa ca daca aveti o persoana in familie care sufera sau a suferit de hemoroizi, este bine sa fiti pregatit din timp pentru un tratament hemoroizi.

Cel mai tratament hemoroizi este prevenirea

Hemoroizii sunt o afectiune care tine foarte mult de modul de viata a fiecarei persoane si de metabolismul fiecaruia. Aceasta afectiune are si un caracter ereditar, dar acesta este limitat. Pentru persoanele cu un mod de viata agitat, cu un job stresant si cu o sanatate nu prea stralucita, un tratament hemoroizi de prevenire poate fi binevenit oricand. Un tratament hemoroizi de prevenire nu include administrarea de pastile, de supozitoare, de creme sau de alte produse farmaceutice. Un astfel de tratament hemoroizi presupune doar adoptarea de schimbari in modul de viata, in dieta si in programul zilnic, schimbari care in timp se pot dovedi foarte benefice.

In ce consta un tratament al hemoroizilor de prevenire?

Acest tip de tratament pentru hemoroizi se poate aplica inaintea aparitie hemoroizilor sau in momentul aparitiei lor, inainte ca aceasta afectiune sa inceapa sa evolueze. Acest tratament dehemoroizi consta in impunerea unei diete care sa includa un consum de fructe si legume proaspete, un aport de fibre echilibrat si un consum de apa de minim 3 4 litri pe zi. In completarea acestei diete se va elabora si un program de exercitii fizice usoare, pentru mentinerea in forma, iar pe langa acest program se va incerca sa se inlatureze orice miscare sau pozitie care sa “agreseze” hemoroizii existenti sau care sa contribuie la formarea acestora. Astfel, daca obinsuiti sa consumati foarte multe produse de fast food si sa mancati pe graba, acest program haotic va lua sfarsit. Daca sunt o persoana sedentara, noul tratament pentru hemoroizi va va inzestra cu noi obiceiuri, iar daca aveti un job care va obliga sa stati la birou tot timpul, acest tratament de hemoroizi va va inspira sa luati pauze scurte pe parcursul zilei de lucru.

Etichetat cu: , , , , ,

Intrari recente

Facebook

Adauga-ne pe Facebook si beneficiaza de promotii si discounturi: