A A
RSS

Produse recomandate pentru tratarea hemoroizilor

2011/04/16

Hemoroizi

Hemoroizii cauzeaza probleme la toaleta

Hemoroizii la toaleta

Scopul unui tratament eficient este acela de a identifica in prima faza cauzele aparitiei hemoroizilor dumneavoastra si apoi stoparea dezvoltarii. Tratarea hemoroizilor insusi este inutila daca continuati sa ii recreati. Odata ce ati ce eliminat factorii care va cauzeaza hemoroizii, este timpul sa ii tratati. Exista doua scopuri ale unui tratament: primul, de a inlatura simptomele (arsuri, durere, mancarime) si al doilea, de a micsora hemoroizii.

 • Baile de sezut (inmuierea zonei rectale in apa calda, intr-o cada nu foarte adanca) timp de 15-20 de minute, de 3-4 ori pe zi sunt o metoda simpla si eficienta de tratament pentru ambele scopuri.
 • Analgezicele ar trebui folosite pentru dureri, dar senzatiile de arsura si mancarime raspund cel mai bine la creme si supozitoare locale.
 • Pentru a va micsora hemoroidul, medicamentatia locala este iarasi utila.
 • Curatati intreaga regiune rectala cu apa calduta dupa fiecare defecatie si folositi laxative pe baza de fibre pentru a inmuia scaunele. Acest lucru ajuta la eliminarea fortarilor din timpul defecatiei.
 • Multi oameni folosesc in mod cotidian suplimentele pe baza de fibre pentru a preveni reaparitia hemoroizilor. Dar tineti minte, efectele fibrelor in astfel de doze pot aparea chiar si peste cateva zile de la utilizare, nu doar imediat. Daca deja aveti hemoroizi si scaune tari in acelasi timp, puteti folosi laxative si produse care inmoaie scaunul imediat pentru a incuraja eliminarea fara a forta si agrava si mai mult hemoroizii.

Produse recomandate

 • Hemoroid Dx este un produs nou, interesant pe care l-am descoperit. Este un tratament natural pentru hemoroizi care poate reduce inflamatiile si amelioreaza simptomele dureroase. Printre alte tratamente se numara:
 • Aleve – utilizati acest anti-inflamator cu actiune imediata pentru disconfortul dureros al inflamatiilor hemoroidale severe.
 • Anusol HC crema – pentru hemoroizi externi inflamati, marcile care contin hidrocortizon, cum este aceasta, sunt eficiente in a reduce inflamatiile, arsurile si senzatiile de mancarime.
 • Anusol HC supozitoare – aceste supozitoare cu hidrocortizon ar trebui folosite pentru inflamatiile interne si disconfort.
 • Citrucel – inmuierea scaunelor si tratarea constipatiei sunt aspecte cruciale in tratarea hemoroizilor dumneavoastra. Multi considera ca aceasta marca de laxative pe baza de fibre este mai suportabila decat altele si este disponibila atat in varianta cu zahar, cat si fara zahar.
 • Senokot, Senokot S  – ingredientul activ, senna, este un stimulent al contractiilor intestinale. Daca va doriti inmuierea scaunului si lubrifiere, pe langa un efect stimulent, atunci Senokot S este combinatia recomandata.

Cand sa mergeti la doctor

Tratamente agresive care folosesc tehnicile de mai sus ar trebui sa amelioreze hemoroizii in cateva zile, dar este posibil ca este nevoie de un tratament de 2-4 saptamani pentru a calma complet hemoroizii. Daca nu s-au rezolvat satisfacator in acel interval, consultati un doctor. Alte probleme medicale, cum ar fi boala inflamarii intestinelor sau infectii in intestine pot cauza simptome asemanatoare celor acuzate de hemoroizi. Asa ca, daca problema nu se rezolva prompt cu un tratament de baza mergeti la doctor.

Etichetat cu: , , , , , , , , ,

Intrari recente

Facebook

Adauga-ne pe Facebook si beneficiaza de promotii si discounturi: